Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, πριν από το παιχνίδι της ομάδας του με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Τη… ρεβάνς για την ήττα στο Τελ Αβίβ, στον πρώτο γύρο, θέλουν άπαντες στον Ολυμπιακό, ενόψει του αυριανού αγώνα (27/1, 21:30), με τη Μακάμπι, στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Euroleague. O Ολυμπιακός βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, προέρχεται από νίκες και απολαμβάνει το «ρετιρέ» του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμος ων με τις Ρεάλ Μαδρίτης, Φενερμπαχτσέ και Μπαρτσελόνα (13 νίκες – 7 ήττες). Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, κατά τις δηλώσεις του στη Media Day, πριν από το ματς με τους Ισραηλινούς υπενθύμισε πως «η Μακάμπια είναι μια ομάδα που παίζει με ένταση λόγω των αθλητικών προσόντων σε όλες τις θέσεις που έχει. Θα πρέπει να έχουμε πολύ καλή εκτέλεση στο αμυντικό και επιθετικό σου παιχνίδι για να τους νικήσουμε».

Αναλυτικά, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε:

«Έχουμε να κάνουμε με μία ομάδα που χάσαμε στον πρώτο γύρο», σχολίασε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας. «Μια ομάδα που παίζει με ένταση λόγω των αθλητικών προσόντων σε όλες τις θέσεις που έχει. Θα πρέπει να έχουμε πολύ καλή εκτέλεση στο αμυντικό και επιθετικό σου παιχνίδι για να τους νικήσουμε. Δεν πιστεύουμε πως το 2-8 δείχνει κάτι, με την έννοια ότι η Ευρωλίγκα έχει αποδείξει πως όλα τα παιχνίδια μπορούν να διεκδικηθούν από όλους. Θα προσπαθήσουμε να εκτελέσουμε το πλάνο μας και να παίξουμε όσο πιο σοβαρά γίνεται, γιατί η Ευρωλίγκα πάντα κρύβει απρόοπτα».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για το αν η άμυνα στην περιφερειακή γραμμή της ισραηλινής ομάδας θα αποτελέσει «κλειδί», είπε:

«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και κάθε παίκτης έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά. Σίγουρα θα πρέπει να αμυνθούμε καλά στους δύο βασικούς σκόρερ και δημιουργούς που έχουν, αλλά ειλικρινά δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε κανέναν άλλον παίκτη σε άλλη θέση. Είναι όλοι καλοί παίκτες. Επίσης, δεν είναι θέμα μόνο του παίκτη που μαρκάρει, αλλά συνολικά με την αμυντική λειτουργία της ομάδας. Θα πρέπει να ‘κόψουμε’ τη δημιουργία τους. Μια ομάδα που δεν δημιουργεί είναι δύσκολο να πάει σε μεγάλο σκορ. Θα πρέπει να βρεθούν σε εκπληκτική μέρα οι παίκτες της».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!