Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στα ημιτελικά του Australian Open και παραδέχθηκε πως μπορεί να κερδίσει το τουρνουά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται για τρίτη σερί χρονιά (και τέταρτη την τελευταία πενταετία) στα ημιτελικά του Australian Open, μετά τη νίκη του επί του Τσέχου Γίρι Λεχέτσκα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας θ’ αγωνιστεί αύριο κόντρα στον Κάρεν Χατσάνοφ, με στόχο την πρόκριση στον δεύτερο Grand Slam τελικό της καριέρας του, μετά το Roland Garros του 2021. Ο Τσιτσιπάς, No 4 της παγκόσμιας κατάταξης, πιστεύει στην κατάκτηση του τροπαίου:

«Μετά από καιρό νιώθω εξαιρετικά με το παιχνίδι μου. Θα έλεγα πως ναι, μπορώ να κερδίσω τον τίτλο. Το έχω πει. Είμαι διαφορετικός παίκτης, παίζω διαφορετικά. Η πνευματική μου προσέγγιση είναι διαφορετική. Όταν βρίσκομαι έξω στο γήπεδο, δεν σκέφτομαι αρνητικά. Απλά βγαίνω εκεί έξω και κάνω το παιχνίδι μου», δήλωσε σχετικά και συμπλήρωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος όταν βρίσκομαι στο γήπεδο. Είμαι χαρούμενος με την απόδοσή μου. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τα χτυπήματά μου. Είναι αυτή η δυναμική που με κάνει πολύ πεινασμένο και έχει δημιουργήσει μια μεγάλη επιθυμία να παίζω τένις και να πετυχαίνω νέους στόχους.»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!