Δημοσιεύματα από τη Γερμανία αναφέρουν πως ο Τζουντ Μπέλιγχαμ θα επιλέξει την Λίβερπουλ ώστε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Νέες πληροφορίες από τη Γερμανία αναφέρουν πως η Λίβερπουλ είναι το απόλυτο φαβορί για την απόκτηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ από την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Μιλώντας στο Transfer Show, ο δημοσιογράφος του Sky in Germany Φλοριάν Πλέτενμπεργκ δήλωσε ότι ο προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ «πιέζει» προκειμένου να πείσει τον Μπέλιγχαμ να ντυθεί στα «κόκκινα».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ:

«Όλοι πιστεύουμε ότι ο Τζουντ Μπέλιγχαμ θα φύγει αυτό το καλοκαίρι και ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να τον κρατήσει η Ντόρτμουντ σε αυτή τη φάση.

Αλλά έχει συμβόλαιο χωρίς ρήτρα αποδέσμευσης, οπότε η τιμή του είναι πολύ υψηλή. Η Ντόρτμουντ θέλει να λάβει μεταξύ 100 και 150 εκατομμυρίων ευρώ γι’ αυτόν το καλοκαίρι.

Υπάρχουν τρεις υποψήφιες ομάδες γι’ αυτόν – η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μάντσεστερ Σίτι και η Λίβερπουλ. Η Λίβερπουλ είναι ένα από τα φαβορί και ο Γιούργκεν Κλοπ πιέζει, πιέζει, πιέζει γι’ αυτόν και λέει ότι είναι ο Νο1 μεταγραφικός του στόχος.

Ο Κλοπ δεν έχει μιλήσει ακόμα προσωπικά με τον Μπέλιγχαμ, αλλά οι συζητήσεις έχουν γίνει με ανθρώπους όπως ο Τζούλιαν Γουόρντ. Τώρα πρέπει απλά να βρουν ποιος θα πληρώσει τα χρήματα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!