Γιώργος Γιακουμάκης: Και η Ατλάντα Γιουνάιτεντ του MLS στο «κόλπο» για την απόκτησή του από την σκωτσέζικη Σέλτικ.

Η Σέλτικ θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν για τον Γιώργο Γιακουμάκη και σύμφωνα με ΜΜΕ της Γλασκώβης ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του μπορεί να μην είναι η Ιαπωνία και οι Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς. Γιώργος Γιακουμάκης 

Σύμφωνα με την «Daily Record», η Ατλάντα Γιουνάιτεντ μπήκε δυναμικά στη διεκδίκηση του και τού κατέθεσε μεγάλη πρόταση για να περάσει τον Ατλαντικό και να παίξει στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 28χρονος φορ, πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Σκοτίας πέρυσι (με 13 γκολ), αναμένεται το επόμενο 48ωρο να λάβει την τελική απόφαση του.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης έχει πετύχει ήδη 8 γκολ με τη φανέλα της Σέλτικ στο πρωτάθλημα Σκοτίας την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!