Ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Σαμπάζ Νέιπιερ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Αρμάνι Μιλάνο.

Ο «εκλεκτός» του Ντέγιαν Ράντονιτς για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής του Παναθηναϊκού, Σαμπάζ Νέιπιερ, μπήκε στο «στόχαστρο» και της Αρμάνι Μιλάνο.

Σύμφωνα μάλιστα με την ισπανική ιστοσελίδα «encestando», ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ φέρεται να βρίσκεται μία… ανάσα από την ιταλική ομάδα, η οποία προσπαθεί να βρει λύσεις στην προβληματική θέση «1» από την απουσία του τραυματία Κέβιν Πάνγκος (θα μείνει εκτός τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αν επιβεβαιωθεί η μετακίνηση του πρώην ΝΒΑερ στην Αρμάνι Μιλάνο, τότε ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον του και μάλιστα άμεσα, προκειμένου να καταλήξει στον παίκτη που θα τον ενισχύσει στο υπόλοιπο της εφετινής αγωνιστικής περιόδου σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!