Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τον Αντώνη Νταή, ο οποίος σαν σήμερα πριν από τρία χρόνια έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Με αφορμή τη συμπλήρωση τριών χρόνων από τον θάνατο του Αντώνη Νταή, η ΚΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε ένα tweet με μια φωτογραφία και κάποια συγκινητικά λόγια να τη συνοδεύουν.

Ο Αντώνης, ο οποίος πέθανε από καρδιακή ανακοπή, εργαζόταν στην ΚΑΕ Ολυμπιακός από το 1992 και είχε διατελέσει υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν βοηθός μάνατζερ στην ομάδα. Πριν τον Ολυμπιακό εργαζόταν στο Παλαιό Φάληρο ως υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής και τρία χρόνια ως μάνατζερ της γυναικείας ομάδας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Παρακάτω ακολουθεί το tweet της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Είναι δύσκολο να ξεχάσεις κάποιον που σου έδωσε τόσα πολλά να θυμάσαι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!