Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς δήλωσε χαρούμενος και ικανοποιημένος μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 3-0 για το πρωτάθλημα.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς δήλωσε χαρούμενος και ικανοποιημένος μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 3-0.

Οι Θεσσαλονικείς κέρδισαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά μέσα σε λίγες ημέρες το «τριφύλλι», με τον Ζίβκοβιτς να στέκεται στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έδειξε πως μπορεί να κερδίσει σε κάθε γήπεδο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το τρίποντο, ήταν σημαντικό. Πρέπει να συνεχίσουμε να νικάμε. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα, δείξαμε πως μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Είμαι φυσικά χαρούμενος και για το γκολ που πέτυχα», τόνισε αρχικά ο Ζίβκοβιτς και πρόσθεσε για το αν ξύπνησε τον ΠΑΟΚ η ευκαιρία του Τσέριν:

«Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Ήταν σημαντικό πως δεν μας επηρέασε, μείναμε ενωμένοι μέσα στο γήπεδο και κάναμε το παιχνίδι μας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!