Ο Καρίμ Μπενζεμά συνεχίζει να γράφει τον... μύθο του με τα «χρώματα» της Ρεάλ Μαδρίτης καταρρίπτοντας ένα ακόμα ρεκόρ.

Ο Καρίμ Μπενζεμά συνεχίζει να γράφει τον… μύθο του με τα «χρώματα» της Ρεάλ Μαδρίτης. Και μετά την κατάκτηση της «Χρυσής Μπάλας» για το 2022, ο Γάλλος επιθετικός, άρχισε το 2023, καταρρίπτοντας ακόμη ένα ρεκόρ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Μπενζεμά άνοιξε το σκορ (24`) για την εκτός έδρας νίκη των Μαδριλένων επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο με 2-0 και ξεπέρασε τον Αλφρέντο Ντι Στέφανο, στον πίνακα με τους κορυφαίους σκόρερ των «μερένχες» στην La Liga.

Ο θρύλος των Μαδριλένων της δεκαετίας του ’60 είχε σκοράρει 227 γκολ για τον ισπανικό, ενώ πλέον, ο 35χρονος Μπενζεμά, μετρά 228 τέρματα σε επίπεδο πρωταθλήματος για λογαριασμό της Ρεάλ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!