Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, ξεσπάθωσε για τα όσα ακούγονται για τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ορκίστηκε να μην αφήσει ποτέ εκτός τον Έρλινγκ Χάαλαντ, αφού είδε το υποτιθέμενο “πρόβλημα” της Μάντσεστερ Σίτι να πετυχαίνει άλλο ένα χατ-τρικ.

Ο Νορβηγός επιθετικός είναι μια αποκάλυψη στην Premier League φέτος, με το χατ-τρικ εναντίον της Γουλβς -το τέταρτο της σεζόν- να τον ανεβάζει στα 25 γκολ στην κορυφαία λίγκα. Η Σίτι χρειάστηκε να αλλάξει ελαφρώς το σύστημά της για να ενσωματώσει τον 22χρονο επιθετικό, με αποτέλεσμα κάποιοι να υποστηρίζουν ότι μπορεί να είναι η αιτία των κακών αγώνων ως προς τη συνοχή της ομάδας, αλλά ο Γκουαρντιόλα δεν έχει καμία αμφιβολία ότι ο Χάαλαντ θα είναι βασικός για τη Σίτι όποτε είναι διαθέσιμος.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Γκουαρντιόλα μίλησε στους δημοσιογράφους για το αστέρι της Σίτι, αφού τον είδε να περνάει μόνος του τη Γουλβς και να πλησιάζει τη Σίτι στην κορυφή του πίνακα της Premier League κοντά στην Άρσεναλ:

«Οι αριθμοί του είναι απίστευτοι. Ζει 24 ώρες για το επάγγελμα, τη δουλειά, το πάθος, την αγάπη του. Δεν αγχώνεται πολύ όταν πηγαίνει καλά ή όταν πηγαίνει άσχημα. Είναι σταθερός. Νιώθει τις ήττες. Είναι πραγματικά καλά. Δεν είναι ένας παίκτης που θα πάρει την μπάλα 10 μέτρα πίσω από την περιοχή. Δεν είναι αυτή η ικανότητά του. Πρέπει να παίρνει τη μπάλα όσο το δυνατόν περισσότερο. Το πρώτο γκολ δείχνει την κλάση του. Η πάσα του Κέβιν είναι φανταστική. Πάντα τους πιστεύω. Ξέρουμε ο ένας τον άλλον».

Ο Γκουαρντιόλα πρόσθεσε τέλος σχετικά με τα ερωτήματα που έχουν τεθεί για την παρουσία του Χάαλαντ:

«Ακούστε, όταν χάσαμε το Community Shield από τη Λίβερπουλ, όλη η συζήτηση, 10 μέρες πριν τη Γουέστ Χαμ, ήταν ότι δεν θα προσαρμοστεί στην Πρέμιερ Λιγκ. Όταν παίζει και σκοράρει είναι η λύση και η ψυχή της ομάδας και όταν δεν σκοράρει, είναι το πρόβλημα στην ομάδα μας.

Εμείς γνωρίζουμε την ποιότητά του. Γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον. Δεν είναι ένας παίκτης που μπορούμε να κρατήσουμε εκτός. Δεν μπορούμε να παίξουμε το ψεύτικο 9άρι με αυτόν. Πρέπει να προσαρμόσεις κάποιες κινήσεις μαζί του. Και τα καταφέρνουμε αρκετά καλά. Είμαστε σε καλό σημείο. Θα βελτιωθούμε, θα βελτιωθούμε, θα βελτιωθούμε. Αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!