Ο Σεσκ Φάμπρεγας υποστήριξε ότι ο νυν προπονητής των «κανονιέρηδων», Μίκελ Αρτέτα, έφερε ξανά τη νοοτροπία του νικητή στον σύλλογο.

Ο πρώην μέσος της Άρσεναλ και της Ισπανίας Σεσκ Φάμπρεγας υποστηρίζει ότι ο νυν προπονητής των «κανονιέρηδων», Μίκελ Αρτέτα, έφερε ξανά τη νοοτροπία του νικητή στον σύλλογο.

Ο Φάμπρεγας εντάχθηκε στην πρώτη ομάδα της Άρσεναλ το καλοκαίρι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος την περίοδο 2003-04, που είναι ο πιο πρόσφατος τίτλος των “κανονιέρηδων” στην Premier League μέχρι σήμερα. Ο σημερινός μέσος της Κόμο θεωρεί ότι ο Αρτέτα είναι ο άνθρωπος που θα βάλει τέλος σε αυτή την αναμονή 19 ετών, πιστώνοντάς του πως της έχει δώσει πίσω τη νοοτροπία του νικητή.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Νομίζω ότι ο Μίκελ [Αρτέτα] έχει επαναφέρει αυτή τη νοοτροπία που είχε χαθεί για μερικά χρόνια», δήλωσε ο Φάμπρεγας στο Sky Sports και πρόσθεσε:

«Νομίζω ότι το ματς της Άρσεναλ εναντίον της Γιουνάιτεντ είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, ειδικά για την Άρσεναλ. Αυτή η νίκη νομίζω ότι θα είναι τεράστια για την αυτοπεποίθησή τους. Το να επιστρέψουν στην κατάκτηση της Premier League μετά από 19 χρόνια, νομίζω ότι θα ήταν απίστευτο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!