Ο προπονητής της Τσέλσι, Γκράχαμ Πότερ, επαίνεσε τον αμυντικό Τιάγκο Σίλβα για το "ποδοσφαιρικό μυαλό" του και τον χαρακτήρισε ηγέτη.

Ο προπονητής της Τσέλσι, Γκράχαμ Πότερ, επαίνεσε τον αμυντικό Τιάγκο Σίλβα για το “ποδοσφαιρικό μυαλό” του και τον χαρακτήρισε ηγέτη εντός και εκτός γηπέδου.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός ήταν ένας από τους διακριθέντες στην ισοπαλία (0-0) της Τσέλσι με τη Λίβερπουλ το Σάββατο. H εμφάνιση του 38χρονου ήταν ζωτικής σημασίας για τους “μπλε” παρά την απογοητευτική τους σεζόν και ήταν βράχος στην καρδιά της αμυντικής γραμμής μαζί με τον νεοαποκτηθέντα Μπενουά Μπαντιασίλ, κερδίζοντας τα εύσημα του προπονητή του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Έχει ένα ποδοσφαιρικό μυαλό που είναι λίγο πολύ πάνω από όλους. Καταλαβαίνει το παιχνίδι και έχει παίξει τόσο καιρό στο υψηλότερο επίπεδο», δήλωσε ο Πότερ για τον πρώην αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν και της Μίλαν.

«Οι παίκτες με τους οποίους έχει παίξει, οι παίκτες εναντίον των οποίων έχει παίξει, οι εμπειρίες του είναι τόσο ισχυρές που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και τα άτομα. Έχει δίπλα του τον Μπενουά, μόλις το δεύτερο παιχνίδι του στην Premier League, και είμαι σίγουρος ότι επωφελείται από το να παίζει δίπλα στον Τιάγκο. Όλοι επωφελούνται από αυτόν. Είναι ηγέτης στο γήπεδο, ηγέτης εκτός γηπέδου, ένας πραγματικά σημαντικός παίκτης».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!