Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ δεν θέλει να φύγει ο Χάμες Ροντρίγκες από τους Πειραιώτες σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Κολομβίας.

«Ο Μίτσελ δεν θέλει να φύγει ο Χάμες Ροντρίγκες από τον Ολυμπιακό». Ολυμπιακός

Αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα της Κολομβίας futbolete, σημειώνοντας ότι ο «Κολομβιανός μέσος είναι και πάλι πρωταγωνιστής στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά ο προπονητής του δεν θέλει να τον αφήσει να φύγει.»

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Όπως τονίζεται «σιγά σιγά ο Χάμες Ροντρίγκες θέλει να επιστρέψει στη θέση που του αξίζει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Δεδομένης της καλής απόδοσης που έχει, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των πιο σχετικών ομάδων από τη γηραιά ήπειρο.

Πρόσφατα, αναφέρθηκε ότι η τουρκική Γαλατασαράι τον θέλει τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Προς το παρόν φαίνεται δύσκολο να αποφασίσει να αλλάξει σε αυτό το σημείο της καριέρας του». Ολυμπιακός

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!