Στον πρώην αστέρα των Χιούστον Ρόκετς, Χακίμ Ολάζουον απάντησε ο σταρ των Φιλαδέλφεια Σίξερς, Τζοέλ Εμπίντ.

Στον πρώην αστέρα των Χιούστον Ρόκετς, Χακίμ Ολάζουον, αλλά και σε όσους τον κατηγορούν ότι δεν παίζει πολύ στο post, απάντησε ο σταρ των Φιλαδέλφεια Σίξερς, Τζοέλ Εμπίντ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Από τότε που ο Ντοκ Ρίβερς ήρθε στην ομάδα μας, το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν ότι πρέπει να βρω πού θέλω την μπάλα. Προφανώς, πριν την έπαιρνα στο post. Όμως εκεί είναι εύκολο να με παίξουν δύο άτομα άμυνα», δήλωσε ο Τζοέλ Εμπίντ και πρόσθεσε:

«Είναι αστείο το γεγονός ότι όλοι οι παλιοί παίκτες λένε συνέχεια πως θα πρέπει να παίζω στο ζωγραφιστό. Δεν κερδίζεις όμως έτσι πλέον. Δεν είναι η εποχή των 80s ή των 90s, οπότε μάλλον σε αυτούς που τα λένε όλα αυτά, λείπει το μπασκετικό IQ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!