Σύμφωνα με το Calciomercatoweb, η Μπάγερν Μονάχου είναι έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση αμυντικού της Γιουβέντους.

Σύμφωνα με το Calciomercatoweb, η Μπάγερν Μονάχου θα μπορούσε να κινηθεί για την απόκτηση του αμυντικού της Γιουβέντους, Γκλέισον Μπρέμερ, το επόμενο καλοκαίρι για να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Μπρέμερ δεν είχε και το καλύτερο ξεκίνημα στην καριέρα του στη Γιουβέντους και η Γηραιά Κυρία φαίνεται πως είναι πρόθυμη να τον θυσιάσει για να κερδίσει κάποια έσοδα μετά την αφαίρεση 15 βαθμών που την είδε να πέφτει στην κατάταξη του πρωταθλήματος πρόσφατα. Η καμπάνα στη Γιουβέντους την έφερε στη δέκατη θέση της βαθμολογίας, μακριά από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και φυσικά τα χρήματα που θα μπορούσε να κερδίσει από αυτό. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Μπάγερν Μονάχου

Η γκρίνια που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας είναι τεράστια. Όπως και η ανασφάλεια. Μέχρι και όσοι θεωρούσαν πως η ομάδα έχει βρει το δρόμο της παρά την παραίτηση Ανιέλι, πως ο Αλέγκρι θα παραμείνει παρά τα όσα ακούγονταν, τώρα δέχθηκαν το τελειωτικό χτύπημα. Και η κατάσταση με τους παίκτες δεν είναι καλύτερη. Πολλοί θέλουν να φύγουν από την ομάδα, να σπάσουν τα συμβόλαιά τους και σύμφωνα με ρεπορτάζ ιταλικών ΜΜΕ, απειλούν με… ανταρσία και την απουσία τους από προπονήσεις και παιχνίδια.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!