Ο άσος του Ολυμπιακού και πρώην σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Μαρσέλο, φαίνεται πως παραμένει στο στόχαστρο της Αλ Νασρ.

Η Αλ Νασρ δεν λέει να το βάλει κάτω και επιστρέφει για την υπόθεση απόκτησης του άσου του Ολυμπιακού, Μαρσέλο.

Η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως αναφέρουν ΜΜΕ στη Βραζιλία και τη Ισπανία, «θέλει να συνεχίσει να κάνει θραύση στην αγορά και να μετατρέψει το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας σε μία σκηνή με σπουδαίες μεταγραφές παικτών», υποστηρίζει αναφέροντας τα ονόματα των Σέρχιο Ράμος και Μάουρο Ικάρντι. 

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Η Αλ Νασρ θέλει επίσης τον Μαρσέλο, έναν φίλο του CR7 που θα μπορούσε να ασκήσει εξίσου επιρροή στο κλείσιμο της συμφωνίας», σημειώνει, ενώ  σύμφωνα με τη UOL Esporte, «ο Μαρσέλο θα ήταν εύκολο να τον υπογράψει.»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!