Σοκαριστικά είναι όλα όσα είπε η γυναίκα που κατήγγειλε τον Ντάνι Άλβες για σεξουαλική παρενόχληση.

Σοκαριστικά είναι όλα όσα είπε η γυναίκα που κατήγγειλε τον Ντάνι Άλβες για σεξουαλική παρενόχληση.

Θυμίζουμε πως η Εισαγγελία ζήτησε σήμερα (20/1) την φυλάκιση και χωρίς εγγύηση του 39χρονου Βραζιλιάνου πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα μετά τη σύλληψή του από την ισπανική αστυνομία σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα, με το El Periódico, η καταγγέλλουσα υποστήριξε ότι τη χαστούκισε στην τουαλέτα του νυχτερινού κέντρου και στη συνέχεια την ανάγκασε σε ερωτική συνεύρεση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ντάνι Άλβες κάποια στιγμή έπιασε με δύναμη το χέρι της και το έβαλε στα γεννητικά του όργανα (2 φορές).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στη συνέχεια την οδήγησε μία μικρή τουαλέτα του μαγαζιού, την ανάγκασε σε στοματικό έρωτα. Εκείνη αντιστάθηκε και τότε τη χαστούκισε, τη σήκωσε και τη βίασε, μέχρις ότου να ολοκληρώσει τη διαδικασία.

Η γυναίκα προσπάθησε μα ξεφύγει όμως εκείνος έκλεινε την πόρτα.

Όταν βγήκε από την τουαλέτα, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση σοκ, βρήκε μόνο τη μία φίλη της και της ζήτησε να φύγουν. Λίγο μετά ξέσπασε σε κλάματα και τότε οι εργαζόμενοι του μαγαζιού τη ρώτησαν τι είχε συμβεί. Αφού τους περιέγραψε τα γεγονότα, κλήθηκε η αστυνομία και το ασθενοφόρο, το οποίο τη μετέφερε στο νοσοκομείο όπου έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!