Το σίριαλ Ζεράρ Πικέ και Σακίρα δεν φαίνεται πως θα τελειώσει εύκολα - Ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ένα στοιχείο που πρόδωσε τον Ισπανό.

Η στάθμη της μαρμελάδας της που κατέβαινε, φέρεται να ήταν το στοιχείο που οδήγησε την Σακίρα στο συμπέρασμα ότι ο Ζεράρ Πικέ την απατούσε.

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής και τα παιδιά τους απεχθάνονται όλοι τη μαρμελάδα, οπότε όταν η τραγουδίστρια επέστρεψε από το ταξίδι της, άρχισε να υποψιάζεται τον σύντροφό της γιατί η στάθμη της μαρμελάδας που έτρωγε είχε κατέβει αρκετά, σύμφωνα με το ShowNews Today και τη Marca.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο μουσικό βίντεο για το τραγούδι τους “Te Felicito”, στο οποίο ανοίγει το ψυγείο και βρίσκει το κεφάλι του Rauw Alejandro σε μια πιατέλα, η Σακίρα φαίνεται να κάνει αναφορά σε αυτή την «λεπτομέρεια».

Η σχέση μεταξύ της Κολομβιανής καλλιτέχνιδας και του Πικέ τελείωσε τον Ιούνιο, αλλά από τότε τα πράγματα χειροτέρεψαν, καθώς η ίδια κυκλοφόρησε το καυστικό “BZRP Music Session #53”, στο οποίο επικρίνει τόσο τον πρώην της όσο και την τωρινή του φίλη, Clara Chia Marti.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!