Ψεύτικος ήταν ο λογαριασμός του twitter που παρίστανε την εταιρεία Casio και απάντησε με έναν ιδιαίτερα καυστικό τρόπο στη Σακίρα.

Ψεύτικος ήταν ο λογαριασμός του twitter που παρίστανε την εταιρεία Casio και απάντησε με έναν ιδιαίτερα καυστικό τρόπο στη Σακίρα για το νέο τραγούδι της Κολομβιανής σταρ.

Το Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 έκανε πάταγο και έγινε viral μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Το hit της Σακίρα αποτελεί την απόλυτη επίθεση στον Ζεράρ Πικέ, που την απάτησε, όπου και συγκρίνει τον εαυτό της με τη νέα σύντροφο του Ισπανού παλαιμάχου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σε έναν από τους στίχους, η Σακίρα αναφέρει:

«Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio», με την Casio να… αντεπιτίθεται με σειρά από tweets που την «έλεγε» στη Σακίρα.

Απαντώντας σε αυτούς τους στίχους, λογαριασμός στο Twitter που εμφανίστηκε με το όνομα της εταιρείας «Casio» ειρωνεύτηκε την Σακίρα γράφοντας:

«Προς υπεράσπιση των ρολογιών Casio μας, η μπαταρία διαρκεί περισσότερο από τη σχέση του Πικέ και της Σακίρα», γράφει σε ένα από αυτά.

Τι ισχύει

Εάν εξετάσουμε τον εν λόγω χρήστη φαίνεται από το βιογραφικό στην πλατφόρμα, αλλά και από τις υπόλοιπες δημοσιεύσεις, πως πρόκειται για σατιρικό λογαριασμό. Επίσης, ο λογαριασμός έχει δημιουργηθεί αρκετά πρόσφατα, μόλις τον Φεβρουάριο του 2022.

Ακόμη, σύμφωνα με τον λογαριασμό División Educativa (@CASIOedu) στο Twitter, λογαριασμοί όπως ο παραπάνω, καθώς και άλλοι, προσπoιούνται πως είναι επίσημοι λογαριασμοί της Casio. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει και τονίζεται πως:

Καμία δήλωση ή μήνυμα που δημοσιεύεται σε αυτούς τους λογαριασμούς δεν είναι επίσημη.

Συμπέρασμα

Η Casio δεν σχολίασε μέσω Twitter την σχέση της Σακίρα με τον Πικέ. Η πηγή την οποία επικαλούνται όλα τα δημοσιεύματα αποτελεί σατιρικό λογαριασμό στο Twitter.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!