Ο Νταβίντ Ντε Χέα είχε παράπονα μετά το ματς με την Κρίσταλ Πάλας για το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε παιχνίδι μεσοβδόμαδα σε αντίθεση με την Άρσεναλ.

Έντονα παράπονα από τον τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νταβίντ Ντε Χέα. Ο έμπειρος γκολκίπερ θεωρεί πως ήταν αδικία για την ομάδα του να αγωνιστεί μεσοβδόμαδα ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Άρσεναλ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νταβίντ Ντε Χέα:

«Ένας από τους καλύτερους παίκτες μας (σ.σ. Κασεμίρο) δεν μπορεί να παίξει κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες. Δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να παίξουμε σήμερα και εκείνοι δεν το έκαναν. Αυτό θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά την Κυριακή. Είναι μεγάλη απώλεια για εμάς».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!