Η Μάντσεστερ Σίτι ολοκλήρωσε τις επαφές με τη Βελέζ Σάρσφιλντ για την απόκτηση του Μάξιμο Περόνε σύμφωνα με νεότερα ρεπορτάζ.

Η Μάντσεστερ Σίτι ολοκλήρωσε τις επαφές με τη Βελέζ Σάρσφιλντ για την απόκτηση του Μάξιμο Περόνε, όπως σχετικά αναφέρει το “ESPN”.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 20χρονος Αργεντινός μέσος επιλέχθηκε από τον Πεπ Γκουαρντιόλα και η πρωταθλήτρια Αγγλίας συμφώνησε να δαπανήσει 10 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του άμεσα, χωρίς να περιμένει το καλοκαίρι, όταν και μένει ελεύθερος από την ομάδα του. Μάντσεστερ Σίτι

Ο Περόνε, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων στο Κόπα Αμέρικα για παίκτες κάτω των 20 ετών, αναμένεται να ταξιδέψει στην Αγγλία για να υπογράψει εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πολίτες».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!