«Σπόντα» πέταξε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο για τον Πεπ Γκουαρντιόλα χαρακτηρίζοντας «καρμική» την πρόκριση επί της Σίτι στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι αντιπαραθέσεις μεταξύ του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και του Πεπ Γκουαρντιόλα, αποκτούν… παραοδιακό χαρακτήρα, καθώς οι δύο προπονητές έχουν τοποθετηθεί αρκετές φορές, εκατέρωθεν, με αρνητικό πρόσημο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ως… αποκορύφωμα, θεωρούνται οι ιστορικοί προημιτελικοί του Champions League το 2019, μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Τότεναμ (0-1, 4-3). Ερωτηθείς σχετικά από το «Movistar +», ο Ποτσετίνο σχολίασε: 

«Χωρίς τον Χάρι Κέιν, αποκλείσαμε τον Πεπ από το Τσάμπιονς Λιγκ στα προημιτελικά, είναι κάρμα».

Πρόκειται για μία «απάντηση» στις δηλώσεις του Γκουαρντιόλα, ο οποίος είχε πει πως δεν έχει αντίπαλο την Τότεναμ, αλλά «την Τότεναμ του Χάρι Κέιν, που έβαζε 2 ή 3 γκολ ανά αγώνα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!