Δανεικός στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επίσημα ο Ολλανδός φορ, Βάουτ Βέχορστ, από την Μπέρνλι με μορφή εξάμηνου δανεισμού

Στην ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της προχώρησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ολοκληρώνοντας το βράδυ της Παρασκευής (13/1) την απόκτηση του διεθνούς Ολλανδού φορ Βάουτ Βέγκχορστ από την Μπέρνλι με μορφή εξάμηνου δανεισμού, χωρίς στη συμφωνία να συμπεριληφθεί οψιόν αγοράς για το προσεχές καλοκαίρι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο Βάουτ έχει ένα σταθερό ρεκόρ σκοραρίσματος σε πολλές ευρωπαϊκές Λίγκες και οι ικανότητές του θα μας προσφέρουν μία διαφορετική διάσταση για το υπόλοιπο της σεζόν», τόνισε ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Γιουνάιτεντ, Τζον Μέρτοχ.

«Μάς τράβηξε το ενδιαφέρον επίσης η πολύ έντονη προσωπικότητά του και η αφοσίωση που δείχνει στο παιχνίδι του, στοιχεία που ταιριάζουν απόλυτα στο πνεύμα που ο προπονητής μας, Έρικ τεν Χαγκ, χτίζει στην ομάδα μας. Έδειξε τεράστια θέληση να έρθει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!