Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχολίασε την αναμέτρηση απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών ενώ τόνισε πως ο Κάνααν θα είναι έτοιμος στον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού μίλησε για την επερχόμενη αναμέτρηση απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης ενώ απάντησε και στο αν θα είναι διαθέσιμος ο Αϊζάια Κάνααν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

Για το ματς και τον Κάνααν:

«Ήμασταν σοβαροί, μοιράσαμε τον χρόνο δείξαμε σοβαρότητα, με λίγα λόγια κάναμε αυτό που έπρεπε. Ο Κάνααν είναι έτοιμος αλλά αποφασίσαμε αντί για ματς να του δώσουμε μια ακόμα προπόνηση».

Για την αναμέτρηση με τη Ρεάλ:

«Θα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, όπως όλα. Όποιο ματς κερδίσεις 2 βαθμούς παίρνεις. Είναι ένα πρωτάθλημα. πρώτος στόχος είναι η οκτάδα, δεν τον υποτιμώ ως στόχο. Υπάρχει δυσκολία, παλεύουν όλοι. Μετά θα δούμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε. Τη Ρεάλ την κερδίσαμε στην Μαδρίτη, αλλά είναι 1η στην Euroleague. Έχει ποιότητα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για τον αν το γεμάτο ΣΕΦ αγχώνει τους παίκτες:

«Δεν χρειάζεται να δίνουμε σε όλα εξηγήσεις. Έχουμε κάνει τρεις εντός έδρας ήττες, αλλά έχουμε κάνει και έξι εκτός έδρας νίκες, σε δύσκολες έδρες. Δεν μας αγχώνει ο κόσμος. Μας ενθουσιάζει το sold out. Και στο Μόντε Κάρλο και στην Μπολόνια είχαμε υποστήριξη. Είμαστε χαρούμενοι με αυτό το κλίμα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!