Τσέλσι: Ο πρόεδρος της Σαχτάρ δίνει 23 εκατ. ευρώ στους Ουκρανούς στρατιώτες από τη μεταγραφή του Μούντρικ στους «μπλε».

Περίπου το 1/4 των εσόδων από την πώληση του Μιχάιλο Μούντρικ στην Τσέλσι θα δώσει ο πρόεδρος της Σαχτάρ Ντόνετσκ σε στρατιώτες της Ουκρανίας.

Ο ισχυρός άνδρας της ουκρανικής ομάδας είδε τα ταμεία του συλλόγου να γεμίζουν με περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ και δεν ξέχασε τον δοκιμαζόμενο στρατό της χώρας του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Με επίσημη δήλωσή του, ο πρόεδρος του ουκρανικού συλλόγου, Ρινάτ Αχμέτοφ, αναφέρθηκε στην έναρξη του project “Heart of Azovstal”, αποκαλύπτοντας πως θα δώσει στους στρατιώτες της χώρας περίπου 23 εκατ. ευρώ. Τσέλσι

«Διαθέτω 23 εκατομμύρια ευρώ για να βοηθήσω τους στρατιώτες μας, τους υπερασπιστές και τις οικογένειές τους. Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη διαφορετικών αναγκών, από την παροχή ιατρικής θεραπείας και ψυχολογικής υποστήριξης έως την ικανοποίηση συγκεκριμένων αιτημάτων», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!