Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από τους παίκτες του ΠΑΟΚ να είναι έτοιμοι για μάχες και να έχουν πίστη στον εαυτό τους.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του πολλές δύσκολες αναμετρήσεις που θα κρίνουν πολλά τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο. Πάνω σε αυτόν τον άξονα κινήθηκε και η ομιλία του Ιβάν Σαββίδη στους παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ στάθηκε στον πλευρό της ομάδας και τους ζήτησε να είναι έτοιμοι για πραγματικές μάχες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Σαββίδης:

«Τίποτα δεν πρέπει να μας πτοήσει. Να αφήσουμε πίσω μας τα αρνητικά και να επικεντρωθούμε στα παιχνίδια που έρχονται. Να είστε έτοιμοι για μάχες και να έχετε πίστη στον εαυτό σας και στον προπονητή σας, που ξέρει πολύ καλά να τις προετοιμάζει. Είναι δύο διαφορετικοί στόχοι, εξίσου σοβαροί και οι δύο και έτσι να τους αντιμετωπίσετε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!