Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ μίλησε για την ομάδα του Λούκα Ντόνσιτς, Ντάλας Μάβερικς και δεν δίστασε να τους «κράξει» για το πώς παίζουν.

Τους Ντάλας Μάβερικς «έσφαξε» με το γάντι ο πρώην αστέρας του ΝΒΑ, Τσαρλς Μπάρκλεϊ.

Ο Μπάρκλεϊ μίλησε για την ομάδα του Λούκα Ντόνσιτς και δεν παρέλειψε να σχολιάσει με… πικρόχολο τρόπο το πώς παίζουν σε κάποια plays.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Είναι τρομερά ενδιαφέρον το ποσό ηλίθιοι είναι οι Μάβερικς μερικές φορές. Έπαιξαν την πρώτη περίοδο και έπαιξαν run and gun. Νίκησαν το παιχνίδι και ποιος είναι ο λόγος;», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Κέρδισαν γιατί πήραν την μπάλα από τα χέρια του Ντόνσιτς. Γιατί δεν το κάνουν αυτό λίγο πιο συχνά; Είναι ένα τέλειο παράδειγμα, γιατί είναι μια μέτρια γενικά ομάδα. Ο Λούκα δεν θα πρέπει να εμπλέκεται σε κάθε play της ομάδας, κάθε φορά που αυτή επιτίθεται».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!