Ο Έντι Τζόνσον αναφέρθηκε στη σύγκριση μεταξύ NBA και Ευρώπης, δίνοντας δίκιο στους Αντετοκούνμπο, Ντόνσιτς και Γιόκιτς.

Ο Έντι Τζόνσον υπερασπίστηκε τους Γιάννη Αντετοκούνμπο, Λούκα Ντόνσιτς και Νίκολα Γιόκιτς ως προς τη σύγκριση των αγώνων στο ΝΒΑ και την Ευρώπη.

Ειδικότερα, αναφερόμενος στο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό τη σεζόν 1994/95, ο Έντι Τζόνσον θυμήθηκε τις δυσκολίες του ευρωπαϊκού μπάσκετ παίρνοντας το μέρος των Ευρωπαίων stars του ΝΒΑ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αντετοκούνμπο, Ντόνσιτς και Γιόκιτς έχουν αναφέρει επανειλημμένα πως είναι πιο εύκολο να σκοράρει κάποιος στο NBA από ότι στην Ευρώπη και ο Έντι Τζόνσον:

«Δεν λένε ψέματα. Τον έναν χρόνο που πέρασα στην Ελλάδα κάθε ματς έμοιαζε με σκυλοκαυγά κάθε βράδυ», ανέφερε σε tweet του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!