Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς υποκλίθηκε στον Λούκα Ντόνσιτς, αναφέροντας πως ξεχωρίζει στο παιχνίδι με τον τρόπο που αγωνίζεται.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ρωτήθηκε για το ποιον παίκτη από τη νέα γενιά ξεχωρίζει και η απάντησή του ήταν αρκετά… ξεκάθαρη.

Ο «βασιλιάς» μπορεί να είχε πολλές επιλογές για να ξεχωρίσει αλλά το όνομα που έδωσε ήταν αυτό που φαντάζονταν όλοι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Και φυσικά, αναφερόμαστε στον Λούκα Ντόνσιτς. Ο Σλοβένος αστέρας των Ντάλας Μάβερικς είναι αυτός που ξεχωρίζει από τη next gen παικτών και έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων στο ΝΒΑ.

«Αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι το μέγεθός του. Εννοώ πως είναι γιγάντιος. Είναι 2,03 μ. και αγωνίζεται στα γκαρντ. Ακόμη, είναι και 102 κιλά. Επίσης, μαγνητίζει την μπάλα στα χέρια του. Το σημαντικότερο απ’ όλα βέβαια είναι το πώς διαβάζει το παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ΛεΜπρόν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!