Η Τσέλσι και η Σαχτάρ έφτασαν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Μιχάιλο Μούντρικ αντί 100 εκατομμυρίων ευρώ και ο Ουκρανός εξτρέμ θα ταξιδέψει άμεσα στο Λονδίνο για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Τρομερή Τσέλσι! Τρομερή μεταγραφή! Τρομερή «κλοπή»! Οι «μπλε» έκαναν κίνηση-ματ και ο Μιχάιλο Μούντρικ μέσα στις επόμενες ώρες θα αναμένεται να πατήσει το πόδι του στο Λονδίνο.

Μόλις ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά θέματα με την Τσέλσι, τότε θα περάσει τις αναμενόμενες ιατρικές εξετάσεις. Και αργότερα θα υπογράψει το συμβόλαιό του με την αγγλική ομάδα που θα έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2030!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Μούντρικ φαινόταν πως θα υπέγραφε με την Άρσεναλ αλλά η Τσέλσι μπήκε στη μέση και άλλαξε τα πάντα. Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών «έκλεισε» αντί 70 συν 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Παρακάτω ακολουθεί το ποστάρισμα της Τσέλσι με αφορμή την μετακίνηση του Μιχάιλο Μούντρικ στην ομάδα:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chelsea FC (@chelseafc)

Οι λεπτομέρειες του μεταγραφικού deal:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!