Ο Ζοάο Φέλιξ κατάφερε να αποβληθεί στο ντεμπούτο του με την Τσέλσι - Η αποβολή του θα κοστίσει στους Λονδρέζους δύο εκατομμύρια λίρες.

Αρνητικό πρόσημο είχε το ντεμπούτο του Ζοάο Φέλιξ με την Τσέλσι, καθώς ο Πορτογάλος επιθετικός, αποβλήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, για αντιαθλητικό κτύπημα στον Κένι Τετέ.

Μια αποβολή, που θα «κοστίσει» στους Λονδρέζους, τουλάχιστον 2,1 εκατομμύρια λίρες, όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα «Daily Mail». Οι «Μπλε» πλήρωσαν συνολικά 15 εκατομμύρια λίρες για να αποκτήσουν τον πρώην παίκτη της Μπενφίκα και της Ατλέτικο Μαδρίτης μέχρι το τέλος της σεζόν (σ.σ. 9 εκατομμύρια λίρες το κόστος δανεισμού και 6 εκατομμύρια σε μισθοδοσία). Ζοάο Φέλιξ

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Με τους παίκτες του Γκράχαμ Πότερ, να έχουν ακόμη 20 αγώνες στην Premier League, μέχρι το τέλος της «οικονομικής χρονιάς», σε κάθε ματς η διοίκηση της Τσέλσι «πληρώνει» 714.286 λίρες για τον 23χρονο άσο. 

Και δεδομένου, ότι ο Φέλιξ θα χάσει τους επόμενους τρεις αγώνες της Τσέλσι, προκύπτει ότι η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο νεαρός παίκτης, είναι πιθανώς, η ακριβότερη στην Ιστορία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!