Η Αρμάνι Μιλάνο είναι έτοιμη να πυροδοτήσει μία μεταγραφική βόμβα μεγατόνων - Η ιταλική ομάδα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Κέμπα Γουόκερ.

Έτοιμη να τρελάνει την μπασκετική κοινότητα είναι η Αρμάνι Μιλάνο. Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, η ομάδα του Έτορε Μεσίνα τα έχει βρει σε όλα με τον Κέμπα Γουόκερ και πλέον μένει μόνο το κομμάτι των ιατρικών εξετάσεων για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Εάν πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή, σίγουρα θα μιλάμε για ένα από τα καλύτερα ονόματα που «πέρασαν» στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια.

Ο Κέμπα Γουόκερ στην καριέρα του στο NBA έχει 19,3 πόντους, 5,3 ασίστ και 3,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ενώ φέτος στο σύντομο πέρασμά του από τους Μάβερικς είχε 8 πόντους, 1,8 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ ανά αγώνα.

Οι συνομιλίες φαίνεται να είναι σε προχωρημένο στάδιο και ίσως σύντομα να υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!