Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο Σέρτζιο Σκαριόλο.

Η Μπολόνια υποδέχεται την Πέμπτη (12/1, 21.30) τον Ολυμπιακό στο δεύτερο παιχνίδι της «διαβολοβδομάδας» με τον τεχνικό των Ιταλών, Σέρτζιο Σκαριόλο να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τους «ερυθρόλευκους».

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός κόουτς τόνισε πως ο Ολυμπιακός έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ στον α’ γύρο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρτζιο Σκαριόλο:

«Ο Ολυμπιακός είναι πιθανότατα η ομάδα που έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ στον πρώτο γύρο, σε άμυνα και επίθεση. Μοιράζονται εξαιρετικά τη μπάλα με πολλή ενέργεια στην άμυνα. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά, να έχουμε καλό χειρισμό της μπάλας, μιας και είναι μία ομάδα που αναγκάζει σε λάθη τους αντιπάλους της, με παίκτες όπως ο Ουόκαπ.

Πρέπει να έχουμε καλή κυκλοφορία και να πάρουμε καλά σουτ. Είναι μεγάλη πρόκληση, οφείλουμε μπροστά στο κοινό μας να παίξουμε το καλύτερο που μπορούμε. Τίποτα δεν είναι δεδομένο, πρέπει να παλέψουμε σκληρά».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!