Ο Ντέγιαν Ράντονιτς εμφανίστηκε με το... μαχαίρι στα δόντια και δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός είναι πανέτοιμος για σκληρό ματς με τη Μακάμπι.

Η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, μετά από έξι διαδοχικές ήττες, αποτελεί ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό, αύριο, Παρασκευή (13/1, 21:00), όταν υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο ΟΑΚΑ, στο δεύτερο ματς της «διαβολοβδομάδας» της Euroleague. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς είδε την ομάδα του να υποχωρεί στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, την ώρα που οι Ισραηλινοί νίκησαν χθες (11/1) την Παρτιζάν του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» στάθηκε στη σαφώς βελτιωμένη εικόνα που έδειξαν οι παίκτες του απέναντι στη Φενερμπαχτσέ την περασμένη Τρίτη (10/1), από την οποία ηττήθηκαν, όμως στην παράταση. Συγκεκριμένα, ο Ράντονιτς δήλωσε πριν τη «μάχη» με την ομάδα του Όντεντ Κάτας: «Παίξαμε καλύτερα από τα προηγούμενα ματς, αλλά χάσαμε από τη Φενέρμπαχτσε. Στο παιχνίδι με τη Μακάμπι πρέπει να κάνουμε τα πάντα για 40 λεπτά και να μη χάσουμε τη συγκέντρωσή μας. Η Μακάμπι είναι μια αθλητική ομάδα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα “ σκληρό” ματς. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα, να πάρουμε τον έλεγχο των ριμπάουντ και να “ διαβάσουμε” την αναμέτρηση για 40 λεπτά».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Από την πλευρά του, ο Αρτούρας Γκουντάιτις, αναφέρθηκε αρχικά στην αντίδραση που έδειξε η ομάδα του απέναντι στη Φενέρ: «Είναι δύσκολο να πω γιατί δεν κερδίσαμε το προηγούμενου παιχνίδι. Παίξαμε καλά, αλλά μερικές φορές αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στο μπάσκετ. Στο τελευταίο λεπτό δεν παίξαμε έξυπνα και χαρίσαμε τη νίκη. Αλλά υπάρχουν θετικά πράγματα που μπορούμε να κρατήσουμε από αυτό το παιχνίδι και να δούμε το αυριανό παιχνίδι».

Σχετικά με το αυριανό παιχνίδι τόνισε: «Παίζουν με ένα ιδιαίτερο στυλ, αλλάζουν πολλές άμυνες, έχουν πολλούς σούπερ αθλητικούς παίκτες και καλούς γκαρντ. Το κλειδί θα είναι το ίδιο, να παλέψουμε όπως με την Φενέρμπαχτσε και να δείξουμε στους φιλάθλους μας πως είμαστε έτοιμοι. Και φυσικά να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή».

Τέλος, σε ερώτηση για τις έξι συνεχόμενες ήττες και το αν είναι αισιόδοξος για το μέλλον απάντησε ότι: «Πολλές καλές ομάδες έχουν αρνητικά σερί κατά τη διάρκεια της σεζόν, έτσι και εμείς. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, γιατί δεν γίνεται να παίξεις αυτό το παιχνίδι αν είσαι απαισιόδοξος. Νομίζω ότι είμαστε στο σωστό δρόμο προκειμένου να δείξουμε κάτι». 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!