ΟΦΗ και ΝΒΑ πάνε μαζί και μετά τον Κάιλ Κούζμα των Γουίζαρντς ήρθε η σειρά του Ντομάντας Σαμπόνις τον Κινγκς να ποζάρει με φανέλα της ομάδας.

ΟΦΗ και ΝΒΑ πάνε μαζί όπως φαίνεται. Ειδικότερα, μετά τον Κάιλ Κούζμα των Γουίζαρντς ήρθε η σειρά του Ντομάντας Σαμπόνις τον Κινγκς να ποζάρει με την ποδοσφαιρική φανέλα των Κρητικών.

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Βάλντας Νταμπράουσκας, έστειλε δώρο στον συμπατριώτη του, Ντομάντας Σαμπόνις, μια φανέλα του ΟΦΗ με το όνομα του Λιθουανού αστέρα και το νούμερο 10.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Σαμπόνις δέχτηκε με χαμόγελο το δώρο του ελληνικού συλλόγου αναφέροντας:

«Σας εύχομαι καλή χρονιά, να έχετε μία καλή σεζόν και σας ευχαριστώ πολύ για τη φανέλα»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!