Ένα βήμα πριν από την μεταγραφή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ο Μέμφις Ντεπάι.

Ένα βήμα από την μεταγραφή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ο Μέμφις Ντεπάι. Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Marca», ο Ολλανδός διεθνής επιθετικός της Μπαρτσελόνα έχει γίνει ο μεγάλος στόχος των «ριχιμπλάνκος» και οι διαπραγματεύσεις προχωρούν με γρήγορο ρυθμό, τόσο που η μεταγραφή θα μπορούσε να κλείσει τις επόμενες μέρες.

Η Μπαρτσελόνα, από τη μεριά της καιρό θέλει να ξεφορτωθεί τον Μέμφις Ντεπάι λόγω του υψηλού ανταγωνισμού στις θέσεις της επίθεσης, ενώ επιπλέον, το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο και μάλιστα είναι ιδιαίτερα ακριβό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σημαντικός παράγοντας στη μεταγραφή είναι η εμπειρία του Μέμφις Ντεπάι στο ισπανικό πρωτάθλημα, οπότε δεν θα χρειαστεί να προσαρμοστεί, όπως επίσης, οι καλές σχέσεις μεταξύ της Ατλέτικο και της Μπαρτσελόνα, που έχουν κάνει δουλειές τον τελευταίο καιρό με τον Λουίς Σουάρες και τον Γκριεζμάν.

Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα, ο οποίος έχει σκοράρει ένα γκολ αυτή τη σεζόν και 12 την περασμένη περίοδο, είχε το καλύτερο ρεκόρ του σκόρερ στη Ligue 1 με τη Λιόν (76 γκολ σε 178 αγώνες).

Στην PSV Αϊντχόφεν είχε 50 γκολ σε 124 αγώνες, ενώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 7 γκολ σε 53 αγώνες.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!