Ο προπονητής της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, εξέφρασε την ελπίδα του πως ο Μέσι μπορεί να αγωνιστεί στο Μουντιάλ του 2026.

Ο προπονητής της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, ελπίζει ότι ο αρχηγός Λιονέλ Μέσι θα παίζει ακόμα όταν θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.

Ο Μέσι πέτυχε τελικά το όνειρό του για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, οδηγώντας την «αλμπισελέστε» στην κατάκτηση του τροπαίου για πρώτη φορά στην καριέρα του και παίρνοντας παράλληλα το βραβείο του MVP. Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν ορκίστηκε να συνεχίσει στην εθνική ομάδα και μετά το τουρνουά, αλλά δεν είναι σαφές για πόσο καιρό. Ο Μέσι θα είναι 39 ετών μέχρι τη διεξαγωγή του επόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά ο Σκαλόνι δεν έχει εγκαταλείψει την ελπίδα ότι μπορεί να συνεχίσει να συμμετέχει.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Πιστεύω ότι ο Μέσι μπορεί να παίξει στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο» δήλωσε στο Radio Calvia. «Θα εξαρτηθεί πολύ από το τι θέλει, από το αν αισθάνεται καλά. Οι πόρτες θα είναι πάντα ανοιχτές. Αλλά το σημαντικό είναι πως είναι ευτυχισμένος στο γήπεδο. Θα ήταν πολύ ωραίο για εμάς αν έμενε».

Ο Μέσι άφησε να εννοηθεί πριν από τον τελικό στο Κατάρ ότι το ματς με τη Γαλλία θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Ωστόσο, η ομάδα της Αργεντινής πιέζει να παίξει ο pulga ως το 2026. Τότε, η διοργάνωση θα διεξαχθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Μεξικό και τον Καναδά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!