Η Τσέλσι σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποδεσμεύσει τον Πότερ και να προσλάβει τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Γκρέιαμ Πότερ δεν αποκλείεται να δει την πόρτα της εξόδου από τη διοίκηση της Τσέλσι, καθώς η αγγλική ομάδα παρουσιάζει μεγάλα αγωνιστικά προβλήματα από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των «μπλε» στη θέση του Τόμας Τούχελ. Ο Αγγλος τεχνικός είναι πιθανό ν’ απολυθεί και η ομάδα του Λονδίνου σκέφτεται τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα την εφημερίδα «SUN» η διοίκηση ήδη έχει κάνει τις πρώτες επαφές και προσπαθεί να πείσει τον Αργεντινό τεχνικό, ο οποίος παραμένει χωρίς δουλειά μετά την απόλυση του από την Παρί Σεν Ζερμέν. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ ο Ποτσετίνο είναι θετικός στο ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι, αν τελικά η διοίκηση προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας της με τον Πότερ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!