Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει στο στόχαστρό της τον Χάρι Κέιν για αντικαταστάτη του Καρίμ Μπενζεμά σε περίπτωση που αυτός φύγει.

Η Ρεάλ Μαδρίτης στοχεύει στην απόκτηση του Χάρι Κέιν και θέλει τον Άγγλο επιθετικό να πάρει τη θέση του Καρίμ Μπενζεμά, σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ.

Ο αρχηγός της Αγγλίας δεν θα έχει συμβόλαιο στο βόρειο Λονδίνο το 2024, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορούσε να μετακομίσει αυτό το καλοκαίρι για ένα ποσό της τάξης των 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι φήμες που θέλουν τον Καρίμ Μπενζεμά να φεύγει από το «Μπερναμπέου» και την αγαπημένη του, Ρεάλ, για χατίρι της Γιουβέντους οργιάζουν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, όμως, δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και φαίνεται πως έχει ήδη στο στόχαστρό της τον Χάρι Κέιν, που επίσης θέλει να φύγει το ταχύτερο δυνατό από την Τότεναμ.

Οι στόχοι του για τρόπαια δεν εκπληρώνονται στους «σπερς». Και παρά τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ομάδα είναι έτοιμος να τα αφήσει όλα πίσω για να φορέσει τη φανέλα των Μαδριλένων. Και όχι άδικα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!