Το απόλυτο «μπαμ» ολόκληρης της χρονιάς είναι έτοιμη να κάνει η Γιουβέντους. Όπως αναφέρει το Calciomercatoweb, η Γιουβέντους σχεδιάζει μια κίνηση-έκπληξη το προσεχές καλοκαίρι με πρωταγωνιστή τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά. Το συμβόλαιο του Μπενζεμά με τους «μερέγχες» λήγει στο τέλος της σεζόν και η Γιούβε θα ελπίζει να τον αποκτήσει δωρεάν. Ωστόσο, […]

Το απόλυτο «μπαμ» ολόκληρης της χρονιάς είναι έτοιμη να κάνει η Γιουβέντους. Όπως αναφέρει το Calciomercatoweb, η Γιουβέντους σχεδιάζει μια κίνηση-έκπληξη το προσεχές καλοκαίρι με πρωταγωνιστή τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά.

Το συμβόλαιο του Μπενζεμά με τους «μερέγχες» λήγει στο τέλος της σεζόν και η Γιούβε θα ελπίζει να τον αποκτήσει δωρεάν.

Ωστόσο, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η υπογραφή θα είναι πιθανή μόνο αν η Γιουβέντους καταφέρει να εξασφαλίσει ως προπονητή της τον πρώην προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης Ζινεντίν Ζιντάν, υπό τον οποίο ο Μπενζεμά ανυπομονεί να παίξει ξανά.

Το ίδιο, να θυμίσουμε, ισχύει και για την εθνική Γαλλίας. Ο Καρίμ Μπενζεμά αποσύρθηκε από τους «τρικολόρ» μετά το τέλος του Μουντιάλ. Ωστόσο, δείχνει πρόθυμος να επιστρέψει υπό την προϋπόθεση πως θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας ο Ζιντάν. Συνεπώς, δεν φαντάζει τόσο απίστευτο να «ψηθεί» για την Γιουβέντους ο Μπενζεμά εάν ο «Ζιζού» καθίσει στον πάγκο της.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!