Η Μπαρτσελόνα σκέφτεται πολύ σοβαρά να φέρει πίσω τον πρώην επιθετικό της, Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στο «Καμπ Νου».

Σύμφωνα με τον Fichajes, η Μπαρτσελόνα σκέφτεται πολύ σοβαρά να φέρει πίσω τον πρώην επιθετικό της, Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ σε περίπτωση που ο Μέμφις Ντεπάι αποχωρήσει την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο Ντεπάι φέρεται να σκέφτεται το ενδεχόμενο να ενταχθεί στην Ατλέτικο Μαδρίτης για να αντικαταστήσει τον João Félix, ο οποίος σύντομα θα ενταχθεί στην Τσέλσι με τη μορφή δανεισμού.

Από την πλευρά της, η Μπαρτσελόνα βλέπει τον Ομπαμεγιάνγκ ως την ιδανική ενδιάμεση μεταγραφή για το υπόλοιπο της σεζόν, αναφέρει το δημοσίευμα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Και ο Τιράμ στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mundo Deportivo, η Μπαρτσελόνα θέλει να αποκτήσει τον διεθνή Γάλλο Μάρκους Τιράμ, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες έχει συνδεθεί με πιθανή μεταγραφή στην Τσέλσι.

Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα είναι σε καλύτερη θέση να αποκτήσει τον παίκτη της Μπορούσια Γκλαντμπαχ με ελεύθερη μεταγραφή όταν λήξει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Μπουντεσλίγκα. Το γεγονός αυτό θα μπορούσε «χαλάσει» τη μεταγραφή της Τσέλσι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!