Ο Βάλντας Νταμπράουσκας αφιέρωσε τη νίκη επί του Παναιτωλικού στους φιλάθλους του ΟΦΗ.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας ήταν ευχαριστημένος με την εικόνα του ΟΦΗ απέναντι στον Παναιτωλικό για την 17η αγωνιστική της Super League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βάλντας Νταμπράουσκας:

«Πραγματικά πιστεύω πως ακολουθήσαμε το πλάνο μέχρι το πρώτο γκολ και μετά δεν ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου, ο αντίπαλος είχε ευκαιρίες και αν είχε σκοράρει δεν ξέρουμε πως θα πήγαινε το παιχνίδι.

Το πιο ευχάριστο κομμάτι ήταν η αντίδραση των παικτών μου στο δεύτερο ημίχρονο γιατί πίστεψαν ότι όλα εξαρτώνται από εκείνους, αυτό που βλέπω και με κάνει χαρούμενο είναι το ξεκίνημα, να δημιουργούμε ευκαιρίες. Είμαστε χαρούμενοι για τους τρεις βαθμούς και θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη σε όλους τους φιλάθλους γιατί γνωρίζω πόσο πολύ περίμεναν να δουν την ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!