Η ΑΕΚ Κατέθεσε πρόταση 3,5 εκατ. ευρώ στη Μετς για Κουγιατέ σύμφωνα με νεότερο ρεπορτάζ που δημοσίευσε της L'Equipe.

Δημοσίευμα «βόμβα» της L’Equipe αναφέρει πως η ενδιαφέρεται για τον κεντρικό αμυντικό της Μετς, Κίκι Κουγιατέ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, η ΑΕΚ φαίνεται πως έχει καταθέσει πρόταση ύψους 3,5 εκατ. ευρώ.

Η Μετς, από την πλευρά της, κοστολογεί τον παίκτη στα 5 εκατ. ευρώ ενώ και η Μπεσίκτας φαίνεται πως έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον 25χρονο στόπερ. ΑΕΚ

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Κουγιατέ θέλει σαν… τρελός να φύγει από τη Μετς και τη Ligue 2 και να διεκδικήσει χρόνο συμμετοχής σε ένα ανώτερο πρωτάθλημα από άποψη επιπέδου.

Φέτος, ο 25χρονος διεθνής αμυντικός από το Μάλι, μετράει 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και τρεις στο Κύπελλο, ενώ συνολικά τα 2,5 χρόνια που φοράει τη φανέλα της Μετς έχει παίξει 72 παιχνίδια και μετράει δύο γκολ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!