Ο πρόεδρος της Γαλλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Νοέλ Λε Γκρε, ζήτησε συγγνώμη για τα σχόλια που έκανε για τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο πρόεδρος της Γαλλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Νοέλ Λε Γκρε, αναγνώρισε ως «αδέξιες παρατηρήσεις που δημιούργησαν παρεξήγηση», όσα είπε σχετικά με τον Ζινεντίν Ζιντάν, στον οποίο επιθυμεί να «υποβάλει την προσωπική του συγγνώμη», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, στο στο Γαλλικό Πρακτορείο ειδήσεων (AFP).

«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για αυτές τις παρατηρήσεις που δεν αντικατοπτρίζουν απολύτως τις σκέψεις μου, ούτε το ενδιαφέρον μου για τον παίκτη που ήταν και τον προπονητή που έγινε», διαβεβαίωσε ο «ισχυρός άνδρας» της γαλλικής ομοσπονδίας, μία ημέρα μετά τις επίμαχες δηλώσεις του, για τον Ζιντάν, που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις.

Ο Λε Γκρε, ήταν προσκεκλημένος την Κυριακή στο RMC και όταν ρωτήθηκε για τον Ζιντάν, ο οποίος ήταν υποψήφιος για την θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού, πριν την ανανέωση μέχρι το 2026 του Ντιντιέ Ντεσάμπ, σχολίασε:

«Δεν θα τον έπαιρνα καν στο τηλέφωνο. Να του πω τι; «Γεια σας κύριε, μην ανησυχείτε, ψάξτε για άλλον σύλλογο, μόλις συμφώνησα με τον Ντιντιέ»;

Ερωτηθείς για το υποτιθέμενο ενδιαφέρον της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας για τον Ζιντάν, ο Λε Γκρε, πρόσθεσε: «Δεν με νοιάζει, μπορεί να πάει όπου θέλει, σε έναν σύλλογο, θα είχε όσους θέλει στην Ευρώπη, έναν μεγάλο σύλλογο».

«Έδωσα μια συνέντευξη στο RMC που δεν έπρεπε να είχα δώσει, γιατί έψαχνε για διαμάχη κοντράροντας τον Ντιντιέ με τον Ζινεντίν Ζιντάν, δύο μνημεία του γαλλικού ποδοσφαίρου. Παραδέχομαι ότι έκανα αδέξια σχόλια που δημιούργησαν παρεξήγηση. Ο Ζινεντίν Ζιντάν, γνωρίζει την τεράστια εκτίμηση που τρέφω για αυτόν, όπως όλοι οι Γάλλοι», αναφέρει χαρακτηριστικά στην δήλωση του, ο Λε Γκρε στο AFP.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!