Ο Κιλιάν Εμπαπέ έκραξε τον πρόεδρο της Γαλλικής Ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκρε, για τα ασεβή σχόλιά του για τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ κατηγόρησε τον πρόεδρο της Γαλλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (FFF) Νοέλ Λε Γκρε ότι δεν σέβεται τον θρυλικό μέσο Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Λε Γκρε είπε ότι δεν μίλησε στον Ζιντάν για την αντικατάσταση του Ντιντιέ Ντεσάμπ στο τιμόνι της εθνικής ομάδας, καθώς ο προπονητής της Γαλλίας υπέγραψε επέκταση συμβολαίου παρά τις εικασίες που έδειχναν ότι θα αποχωρήσει μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Ο Λε Γκρε δήλωσε στο RMC Sport: «Μήπως ο Ζιντάν προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί μου; Σίγουρα όχι, δεν θα σήκωνα καν το τηλέφωνο ούτως ή άλλως». Και πρόσθεσε: «Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ, δεν σκεφτήκαμε ποτέ να αποχωριστούμε τον Ντιντιέ».

Ο Εμπαπέ χρησιμοποίησε το Twitter για να μοιραστεί το σοκ του για τα σχόλια του προέδρου της FFF, γράφοντας στο Twitter: «Ο Ζιντάν είναι η Γαλλία, δεν σεβόμαστε έτσι τον θρύλο…».

Ο Ζιντάν έχει βρεθεί στο κάδρο για πολλά πόστα τους τελευταίους μήνες, με πιο πρόσφατη την απόρριψη της πρότασης να αναλάβει το πόστο του προπονητή των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο πρώην αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης και της Γαλλίας, ο οποίος είναι άνεργος από τότε που σταμάτησε τη δεύτερη θητεία του στο Σαντιάγο Μπερναμπέου στο τέλος της σεζόν 2020-21, έχει επίσης συνδεθεί με τη θέση του προπονητή της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!