Η δύο φορές πρωταθλήτρια του Australian Open Ναόμι Οσάκα δεν θα συμμετάσχει στο τουρνουά της Αυστραλίας σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση.

Η δύο φορές πρωταθλήτρια του Australian Open Ναόμι Οσάκα δεν θα συμμετάσχει στο κορυφαίο τουρνουά, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι διοργανωτές του πρώτου Grand Slam της σεζόν που ξεκινά στις 16 Ιανουαρίου, χωρίς να διευκρινίσουν τον λόγο.

«Η Ναόμι Οσάκα αποσύρθηκε από το Australian Open. Θα μας λείψει στο #AO2023», έγραψε στο Twitter το Australian Open. «Η Νταγιάνα Γιαστρεμσκα περνάει στο βασική κλήρωση.»

Το όνομα της Οσάκα , πρώην Νο1 στον κόσμο βρισκόταν στη λίστα συμμετοχής για το Australian Open, αλλά δεν ήταν προγραμματισμένο να παίξει σε τουρνουά προετοιμασίας στην Αδελαΐδα και στο Χόμπαρτ, εγείροντας αμφιβολίες για τη συμμετοχή της στο Grand Slam.

Η Οσάκα, πρωταθλήτρια του Melbourne Park του 2019 και του 2021, δεν έχει παίξει στο WTA Tour από τότε που αποχώρησε από τον αγώνα της με την Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια στον δεύτερο γύρο του Pan Pacific Open στο Τόκιο τον Σεπτέμβριο λόγω ασθένειας.

Η απόσυρσή της έρχεται μια μέρα μετά την αποχώρηση της Αμερικανίδας πρωταθλήτριας επτά φορές Grand Slam, Βένους Ουίλιαμς, από το Australian Open λόγω τραυματισμού, ενώ επίσης ο Κάρλος Αλκαράθ έχει κάνει γνωστό μέσω twitter, ότι δεν θα συμμετάσχει λόγω τραυματισμού.

Η Οσάκα, η οποία έχει υποχωρήσει στην 42η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, είχε κάνει ένα διάλειμμα για να δώσει προτεραιότητα στην ψυχική της υγεία το 2021 και αργότερα είπε ότι έδινε μάχη με την κατάθλιψη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!