Οι Μιλγουόκι Μπακς φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς για την κάλυψη της θέσης «3».

Κίνηση… ματ για την ενίσχυση του ρόστερ τους ετοιμάζονται να κάνουν οι Μιλγουόκι Μπακς.

Τα «ελάφια» θέλουν να προσθέσουν στο δυναμικό τους έναν παίκτη που θα καλύψει τη θέση νούμερο «3». Έναν παίκτη ικανό να κουβαλάει μπάλα υπό προϋποθέσεις και φυσικά να πετάει τα τρίποντα σαν… οβίδες.

Για ποιον πρόκειται; Μα φυσικά τον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς των Πίστονς. Έναν rotation παίκτη με έφεση στο σκοράρισμα και ιδανικό για να καλύψει το κενό που έχουν οι Μιλγουόκι Μπακς στα σουτ.

«Ένας ακόμη παίκτης που εξετάζουν οι Μπακς είναι ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς των Ντιτρόιτ Πίστονς. Βέβαια, δεν υπάρχει αίσθηση πως οι Πίστονς θέλουν να παραχωρήσουν τον καλύτερο τους παίκτη, ειδικά τώρα που ο Κέιντ Κάνινγχαμ είναι εκτός παρκέ με τραυματισμό», αποκάλυψε αρχικά ο Ματ Μουρ στο ρεπορτάζ του στο “Action Network”.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!