Κανονικά στην αποστολή του Ολυμπιακού που ανακοίνωσε ο Μίτσελ βρίσκεται και ο Μαρσέλο πάρα τα συνεχή ρεπορτάζ που τον θέλουν να αποχωρεί.

Ο Μαρσέλο είναι στην αποστολή 23 παικτών του Ολυμπιακού που επέλεξε ο Μίτσελ, για την αυριανή (8/1, 16:00) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League. 

Η αποστολή: Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ.

Τι ισχύει με τον Μαρσέλο 

Προ ημερών, ο Βραζιλιάνος αστέρας είχε κοπεί από την αποστολή του Ολυμπιακού με τις φήμες περί αποχώρησης να οργιάζουν.

Ο ίδιος είχε ξεκαθαρίσει πως αισθάνεται καλά στους Πειραιώτες και δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει. Αλλά η διοίκηση του Ολυμπιακού με βάση ρεπορτάζ ελληνικών ΜΜΕ τον έχει ενημερώσει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ