Ο Σέρχιο Μπουσκέτς φαίνεται πως έχει στα χέρια του προτάσεις από το MLS όπως παραδέχθηκε σε συνέντευξή του ο Ζόαν Λαπόρτα.

Ο Σέρχιο Μπούσκετς θα μπορούσε να αφήσει την Μπαρτσελόνα για μια ομάδα του MLS, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Ζόαν Λαπόρτα.

Το συμβόλαιο του άσου της Μπαρτσελόνα λήγει στο τέλος της σεζόν και ο Λαπόρτα περιμένει να παραμείνει τουλάχιστον μέχρι τότε.

«Έχει προτάσεις να συνεχίσει εκτός πρωταθλήματος, στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αν όλα πάνε καλά, που είναι αυτό που όλοι θέλουμε, θα συνεχίσει μέχρι το τέλος της σεζόν και το καλοκαίρι θα μιλήσουμε», δήλωσε στο Cadena SER.

Τσάβι για Μπουσκέτς: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μείνει»

Εξελίξεις στην υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Σέρχιο Μπουσκέτς μοιράστηκε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι. Το συμβόλαιο του Μπουσκέτς λήγει τον προσεχή Ιούνιο και οι «μπλαουγκράνα» κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα για το μέλλον του.

Ειδικότερα, ο Μπουσκέτς μπορεί πλέον να είναι γερόλυκος αλλά έχει μπροστά του κάποια παραγωγικά χρόνια ακόμα, Έστω και λίγα. Αλλά αρκούν για να «μαθητεύσουν» δίπλα του τα επόμενα αστέρια της Μπαρτσελόνα.

Ο Τσάβι, θέλοντας να ενημερώσει τους οπαδούς της ομάδας, μίλησε για το ενδεχόμενο ανανέωσης του παίκτη.

«Ο Μπουσκέτς θα μείνει μαζί μας μέχρι το τέλος του συμβολαίου του τον Ιούνιο. Τότε, θα δούμε τι θα γίνει. Είναι δική του απόφαση. Αν τα πράγματα πάνε καλά, θα προσπαθήσουμε να τον πείσουμε να συνεχίσει. 

Νομίζω πως η μεταγραφική περίοδος για εμάς θα είναι ήρεμη. Είμαι πανευτυχής με το τρέχον ρόστερ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!