Η Αλ Νασρ θέλει να κάνει δικό της και τον Σέρχιο Μπουσκέτς μετά το ενδιαφέρον για Κριστιάνο, Καντέ και Σέρχιο Ράμος.

Η Αλ Νασρ έχει βαλθεί να μαζέψει στο ρόστερ της τεράστιους παίκτες που οδεύουν προς την Δύση της καριέρας τους.

Μετά τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Ενγκολό Καντέ και Σέρχιο Ράμος, τώρα ήρθε η σειρά του Σέρχιο Μπουσκέτς. Η Mundo Deportivo έφερε στο προσκήνιο το ενδιαφέρον των Σαουδαράβων για τον Ισπανό αμυντικό μέσο, του οποίου το συμβόλαιο με τη Μπαρτσελόνα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Αλ Νασρ

Φυσικά, το ακριβές ποσό της πρότασης δεν αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ωστόσο επισημαίνεται ότι είναι σαφέστατα μεγαλύτερη από τα χρήματα που λαμβάνει στη Μπαρτσελόνα. Και αυτό για να εκμηδενίσουν κάθε ανταγωνισμό σε περίπτωση που του γίνει πρόταση ανανέωσης.

Να σημειωθεί, ωστόσο, πως ο Σέρχιο Μπουσκέτς δεν φαίνεται να πείθεται ώστε να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία και είναι αποφασισμένος να παραμείνει στην Ευρώπη και το κορυφαίο επίπεδο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!