Ο Σέρχιο Ράμος δεν λέει όχι σε μία ενδεχόμενη επιστροφή στην Σεβίλλη όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα Ενημέρωσης.

Ο Σέρχιο Ράμος θα μπορούσε να επιστρέψει στην Ισπανία και την πρώην ομάδα του, τη Σεβίλλη, στο τέλος της σεζόν, σύμφωνα με την Fichajes.

Ο αμυντικός δεν έχει συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν στο τέλος της σεζόν και θα μπορούσε να επιστρέψει στην πατρίδα του, αλλά θα πρέπει να δεχτεί σημαντική μείωση αποδοχών αν θέλει να επιστρέψει στην ομάδα της Ανδαλουσίας.

Από την πλευρά της, η Σεβίλλη θέλει σαν… τρελή τον Σέρχιο Ράμος πίσω στην ομάδα που αναδείχθηκε. Ο Ισπανός αμυντικός δεν έχει πρόβλημα να μειώσει τα οικονομικά του «θέλω» αλλά είναι δεδομένο πως θα ζητήσει κάτι άλλο.

Τι; Χρόνο συμμετοχής. Ο Σέρχιο Ράμος δεν θεωρεί πως έχει… ξοφλήσει ως παίκτης και αν επιστρέψει στην Σεβίλλη, θέλει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να κλείσει την καριέρα του όπως συνήθιζε. Παίζοντας μέχρι τελικής πτώσεως.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!